Glasweefsel
contact
portfolio
binnenschilderwerk
Startpagina
buitenschilderwerk.
offerte aanvraag
modern-huis
kleuradvies-binnen
sauswerk-binnen
behang

glasweefselbehang

 

Glasweefselbehang is helemaal van deze tijd. Het gebruik van dit behang is de laatste jaren zeer sterk toegenomen en dat heeft te maken met de twee prettige eigenschappen van glasweefselbehang. Ten eerste heeft het een zeer hoge decoratieve waarde; veel mensen kiezen voor de mooie structuren die tot uiting komen in het behang. Daarnaast is de kwaliteit van glasweefselbehang een belangrijke motivatie. Het is zeer sterk en is in staat kleine onregelmatigheden in de wand mooi af te werken.

 

 

Glasweefselbehang kan worden toegepast op vlakke en gladde ondergronden, zoals gepleisterde wanden en reeds met muurverf behandelde ondergronden. Ook is het toe te passen op spaanplaat, triplex, hardboard en hard schuimplaat. Glasweefselbehang is tot wel 3 mm scheuroverbruggend en dit maakt het de ideale keuze voor nieuwbouwwoningen. Mochten er hier haarscheuren optreden dan blijven deze met glasweefselbehang vrijwel onzichtbaar.

Ook bij renovatie en onderhoudswerkzaamheden is glasweefsel een slimme en duurzame keuze. Wanden die gevoelig zijn voor mechanische beschadigingen krijgen met glasweefselbehang een sterke toplaag.

Afwerking

Glasweefsel behang kan worden afgewerkt met latex muurverf. Hierdoor kunt u dit behang in iedere gewenste kleur laten afwerken. Ook hier help ik u graag mee. De investering in glasweefselbehang is voor toekomstig onderhoud zeer voordelig. Veelal kan worden volstaan met het aanbrengen van één nieuw verflaag.